CRNO-BELA KOLONIJA: Bivši trener Partizana PREUZIMA CRVENO-BELE i gura milione u Humsku!

Autor:

Sport

27.04.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener španske Almerije za koju igra bivši fudbaler Partizana Umar Sadik je smenjen, a klub koji se bori za plasman u Primeru je ušao u pregovore sa srpskim stručnjakom!

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik dok je nosio dres Partizana

Hose Manuel Gomes je odlično vodio ekipu tokom najvećeg toka sezone, ali je Almerija polako počela da posustaje.

U poslednja četiri kola španski drugoligaš je osvojio samo dva boda, što je primoralo čelnike kluba da naprave radikalan potez.

Kako piše La Razon, Almerija već pregovara sa srpskim trenerom Miroslavom Đukićem, za kojeg se veruje da će biti u stanju da povede ekipu ka najvišem rangu takmičenja. Đukić ima ogromno trenersko iskustvo u Španiji, gde je vodio Erkules, Valjadolid, Valensiju, Kordobu i Hihon.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Ukoliko pregovori budu uspešni, bivši stateg Partizana bi preuzeo ekipu u kojoj se nalaze upravo dvojica bivših igrača crno-belih Radosav Petrović i Umar Sadik, a tu je bivši igrač Rada Nikola Maraš. 

Sadik je treći strelac Segunde i jedan od najvažnijih igrača, ali u poslednja četiri meča je mrežu zatresao samo jednom.

Đukić je bez kluba od 21. jula prošle godine, kada se rastao sa Hihonom. Pre toga je predvodio Partizan i Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Možda bi upravo ovim angažmanom pogurao i veliki novac u Humsku ukoliko bi Almerija uspela da se plasira u najviši rang takmičenja, a Sadik ponovo uđe u golgeterski niz...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading