TRANSFER BOMBA PRED KRAJ SEZONE: Sjajni trener ZABIO NOŽ U SRCE klubu i prešao na klupu BAJERNA!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

27.04.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbalski gigant Bajern iz Minhena potvrdio je danas da je sa trenerom Lajpciga Julijanom Nagelsmanom potpisao petogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Bajerna

Kako se navodi u saopštenju Bavaraca, Nagelsman će od naredne sezone preuzeti Bavarce, umesto Hansija Flika, koji bi trebalo da postane novi selektor reprezentacije Nemačke.

Ovaj 33-godišnji stručnjak 2017. godine proglašen je za najboljeg trenera Nemačke, a prethodne sezone predvodio je Lajpcig do polufinala Lige šampiona.

Prema navodima medija, šampion Nemačke, Evrope i sveta morao je da plati 25 miliona evra za novog trenera, pošto je Nagelsman imao saradnju sa Lajpcigom do 2023. godine.

- Nagelsman predvodi novu generaciju trenera. Uprkos mladosti, ima impresivnu karijeru. Uvereni smo da ćemo sa njim imati velike uspehe kao i prethodnih godina. Želeo bih da se zahvalim Fliku u ime celog Bajerna. Preuzeo je tim u teško vreme, a zatim osvojio šest trofeja, a sedmi će uskoro uslediti. Želimo mu sve najbolje - rekao je predsednik Bajerna Herbert Hajner.

Lajpcig trenutno zauzima drugo mesto u Bundesligi, sa sedam bodova zaostatka za vodećim Bajernom, a u petak ga očekuje i duel u polufinalu Kupa protiv Verdera iz Bremena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading