STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN UPRKOS PROBLEMIMA: Fizički i psihički smo ISCRPLJENI...

Autor:

Sport

25.04.2021

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zadovoljan pobedom nad Spartakom uprkos psihičkoj i fizičkoj iscrpljenosti!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Partizan je sa 2:1 pobedio Spartak u 33. kolu Linglong Superlige Srbije, golom iz penala u 88. minutu.

- Posle teške utakmice u Novom Sadu bili smo psihički i fizički iscrpljeni. Imali smo mnogo šansi koje smo morali da iskoristimo. Mogu da budem zadovoljan zbog toga što smo pobedili. Bilo je nekih slabosti i šanse moramo da iskoristimo- rekao je Stanojević za TV "ArenaSport".

Jednu stvar bi voleo da njegovi igrači isprave.

- Naravno, bilo je slabosti u našoj igri, a tu pre svega mislim na to da moramo da koristimo šanse, naročito one kakve smo stvorili u prvom poluvremenu- rekao je strateg Partizana.

RepublikaFoto: FK Partizan

Trener Spartaka Vladimir Buač rekao je da je Partizan zasluženo pobedio.

- Partizan je definitivno zasluženo pobedio. Hteli smo da budemo ofanzivniji, ali se pita i Partizan, nije nam dozvolio. Nedostajao nam je završni pas da bismo još ranije postigli pogodak. Izjednačili smo oko 80. minuta i ponavljaju nam se greške koje ne smemo da dozvolimo. Ali, ovo je mlada ekipa i nadam se da ćemo u budućnosti te stvari da ispravimo- rekao je Buač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading