BEZ DLAKE NA JEZIKU: Dule Savić pričao o nameštanju utakmica

Autor:

Sport

24.04.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić besan je zbog priča o nameštanju utakmica u Srbiji.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dule Savić

Savića su jako pogodile priče o nameštenim utakmicama, pa je bez dlake na jeziku odlučio da kaže šta misli o tome.

- Ja nisam naivan niti glup, ne mogu da poverujem da su utakmice nameštene. Ne znam kako može to da se desi, ja to nisam doživeo u svojoj karijeri nikada. Kako neko nekome može da da bod? Da ga pusti da pobedi i izgubi utakmicu namerno? Mogu da poverujem da se neko u interesu nekog drugog pusti, ali da igrač pusti to ne mogu da poverujem. Videli smo da sudije greše i u Ligi šampiona i na Svetskom prvenstvu i to je nekada neznanje, a nekada namera. Tako i dolazimo do nameštanja. Ako je namerno onda neko stoji iza toga... Igrači da puštaju, to ne prihvatam da postoji. UEFA se time bavi, sve kontrolišu, imaju sve informacije i o kladionicama i sve su mi objašnjavali da kada se nešto naglo menja i sumnjivo je i to se odmah ispituje - rekao je Savić u jutarnjem programu "TV Prva".

Osim toga, pričao je i o ratu između bogatih klubova i UEFA.

UEFA je zaslužila ovo, kada je Kosovo primila u članstvo. 4. stav statuta kaže da članice mogu da budu samo države priznate u UN, pošto nisu poštovali svoj statut i ovo su zaslužili.

Ne veruje da je Evropska kuća fudbala tek tako odnela pobedu.

Ovo nisu mali klubovi i neće to tek tako da se završi. Tačka ovde nije stavljena. Malo će se primiriti, pa se nastavlja. JP Morgan je uložio 6 milijardi, a hoće još više i oni sada deluju neozbiljno pa će sigurno biti zanimljivo da se vidi i njihova reakcija - poručio je Dule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading