SKANDALČINA: Legenda OPTUŽENA ZA NASILJE NAD DEVOJKOM! Preti mu ZATVOR, ona POBEGLA OD KUĆE

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Rajan Gigs je danas optužen za prinudnu kontrolu i napad na bivšu devojku Kejt Grevil nakon svađe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldinjo i Rajan Gigs

Selektor Velsa (47) zadržan je nakon što su policajci 3. novembra pozvani u njegovu vilu od 1,7 miliona funti u Vorsliju, naselju u Mančesteru.

Ispitan je u policijskoj stanici pre nego što je pušten uz kauciju u očekivanju daljih istraga, ali ikona Mančester Junajteda i Premijer lige je danas optužena za napad koji je izazvao stvarne telesne povrede kao i za prinudnu kontrolu ponašanja.

Gigsu to nije prvi put, Velšanin je takođe optužen za fizički napad na drugu mladu devojku Pojaviće se na sudu za prekršaje 28. aprila. 


Policija Mančestera potvrdila je optužbe u saopštenju. Za uobičajeni napad predviđena je maksimalna kazna od šest meseci ili novčana kazna do 5.000 funti, ali zbog ozbiljnije optužbe za prinudnu kontrolu mogao bi da bude zatvoren na pet godina, ako je kriv i dobiće neograničenu novčanu kaznu.

Nakon burne svađe, Kejt se spakovala i pobegla na tajno mesto na selu sa njihovim labradorom. Viđena je kako šeta psa sa natečenom usnom nakon navodnog incidenta. Gigs se povukao sa mesta menadžera Velsa na tri utakmice nakon hapšenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading