PIKSI IZAZVAO BURU, PA POKAZAO SRPSKI INAT: Koga sve nisam odbio zbog Srbije, samo da bih nervirao mnoge!

Autor:

Sport

22.04.2021

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o atmosferi u nacionalnom timu, kao i tome koliko dugo planira da bude selektor.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

U opširnom intervjuu za "b92.net" Piksi je oduševio naciju ciljevima, odlučnošću i srpskim inatom.

Kada smo kod atmosfere, neizbežna je igrica "Mafija", nešto s čime reprezentativci skraćuju vreme tokom odmora.

- Video sam ih u Pazovi i u avionu, deru se, vrište, smeju se, nemam pojma šta se dešava. Dobro je da su zajedno, kao jedna banda. Kada sam čuo za ime igrice rekao sam im 'Baš te izabrali igricu, svaka vam čast. Vidim da je atmosfera zaista odlična, što neke možda nervira neke. Neke, ove što ne vole baš rezultate naše- rekao je Stojković za b92.net.

Činjenica je da je Piksi vratio veru u reprezentaciju za kratko vreme i da postoji podrška velike većine.

RepublikaFoto: Starsport

- Najbolje da je nemam. Sećate da sam pre tri meseca rekao biću selektor ako me svi budete želeli, sad kako je to razumeo, neki su pogrešno misleći da se ja nekome dodvoravam. Taman posla.. Rekao sam da dolazim, ali ne da me pljuju mediji. Kako bih se osećao svaki dan? Mislim na celo okruženje. Politika, društvo, svi moramo da budemo jedinstveni jer je nacionalno pitanje. Nije ovo moj Savez i reprezentacija, već samo u funkciji da pomognem državi. Mogao sam da odem bilo gde, odbio sam mnoge ponude da bih bio ovde.

Ugovor kaže do 2024. godine i Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Koliko Stojković vidi sebe na klupi Srbije?

- Možda budem 10, 20 godina. Da li sebe vidim na EP u Nemačkoj? A gde bih se video? Ne priznajem poraz, hoću visoke ciljeve. To mora da bude prioritet. Tada će biti 24 godine od poslednjeg EP Srbije (bio na istom kao igrač prim. aut), nećemo 24, ali hoćemo tad. Moramo! Nije to obećanje, obećanje ludom radovanje... Obećavam da ćemo se boriti, ja mislim da ćemo ići, ali šta može da se desi- bez ustezanja govori Stojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading