(VIDEO) ZVEZDA JE U FINALU KUPA! Crveno-beli se provukli kroz IGLENE UŠI! Radnik pogodio DVE PREČKE u završnici

Autor:

Sport

21.04.2021

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi finalista Kupa Srbije je Crvena zvezda koja je u polufinalu savladala Radnik iz Surdulice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave gol

Crveno-beli su na svom terenu rezultatom 2:1 savladali Radnik i tako se plasirali u veliko finale, gde će im se suprotstaviti bolji iz meča u kom se sastaju Vojvodina i Partizan.

Pobedu ekipi Dejana Stankovića su doneli Nemanja Milunović i Dijego Falćineli golovima u prvom poluvremenu, dok je počasni pogodak za goste postigao Milan Makarić u drugom delu.

Crvena zvezda je povela već u drugom minutu golom Milunovića, posle kornera koji je izveo Gelor Kanga. O tom golu će se dugo pričati, pošto je posle šuta štopera na loptu krenuo Seku Sanogo koji se nalazio u ofsajdu, pomoćni sudija Dalibor Đurđević je podigao zastavicu, ali je na kraju glavni arbitar Miloš Đorđić priznao gol.

U nastavku je Crvena zvezda i dalje pretila, pravila šanse, dok na drugoj strani Milan Borjan nije imao previše posla. Bolja igra crveno-belih je urodila plodom u 33. minutu kada je Falćineli odlično reagovao posle centaršuta El Fardua Bena sa leve strane.

Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbuđenja, a na startu drugog je usledio hladan tuš za domaćina. Makarić se u 51. minutu najbolje snašao u petercu pred Zvezdinim golom i zatresao je mrežu domaćina.

Nakon što je Makarić prepolovio prednost šampiona Srbije, crveno-beli su imali dve solidne šanse, a onda je u 70. minutu usledila ogromna pirlika za izjednačenje. Danoski je sa leve strane ubacio loptu na drugu stativu, a tamo se obrukao Bogdan Stamenković.

U narednih 15 minuta nije bilo previše uzbuđenja, a onda se bukvalno ni iz čega zatresla prečka Borjanovog gola. Zoran Danoski je majsotrski "opaučio" loptu, ali je ona pogodila samo okvir gola, dok ju je kapiten Crvene zvezde samo pogledom ispratio. Mnogo sreće su imali crveno-beli u tom trenutku.

Novu prečku za Radnik je u drugom minutu nadoknade pogodio Uroš Milovanović. Šutirao je mladi napadač Surduličana, Borjan je malo samo zakačio loptu, ali je to bilo dovoljno da ona udari u prečku, a ne završi u mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading