(FOTO) REVOLT NA MARAKANI: Delije poslale poruku SVETSKIM MOĆNICIMA

Autor: Republika

Sport

21.04.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu "Rajko Mitić" okačeni su transparenti navijača Crvene zvezde na kojima su se usprotivili formiranju Superlige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stadion "Rajko Mitić"

Ideja o zatvorenoj ligi najjačih i najbogatijih klubova u Evropi srušena je brže nego što je formirana.

Kompletna fudbalska javnost, od navijača, igrača, trenera do fudbalskih legendi, usprotivila se težnji da šest engleskih i po tri španska i italijanska tima igarju odvojeno takmičenje van okrilja UEFA.

Glasni su bili i "mali" klubovi, odnosno oni bez abnormalnih finansijskih mogućnosti, kao što imaju nesuđeni učesnici Superlige.

Lideru Ling long Superlige Srbije su ulasci u evropska takmičenja i dobri rezultati protiv velikana doprinose rastu budžeta i reputacije na evropskom nivou.  Navijači koji su svesni toga, poslali su jasnu poruku preko transprarenata na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Reci "Ne" Superligi

Na jednom piše "Reci 'ne' Superligi", dok je na drugom "Podignite prečku, produžite stative, pa pravite Superligu, igrajte se time".

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Drugi transparent na "Marakani"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading