(FOTO) DVOLIČNI PIKE SE ŽESTOKO POKAJAO: Teniser OBRUKAO Zvezdu Barse sa samo tri reči!

Autor:

Sport

21.04.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Barselone Đerar Pike je brže bolje požurio da podeli na društvenim mrežama da "fudbal pripada navijačima, danas više nego ikad", ali nije se nadao bolnom prizemljenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đerar Pike sa suprugom

Bilo je navijača koju su oduševljeno reagovali, ali nije zanemarljiv broj onih kojima se objava španskog fudbalera nije svidela.

Francuski teniser Nikola Mau smatra da je Pike dvoličan i to mu je nedvosmisleno stavio do znanja.

- A Dejvis kup?- zapitao je Mau Pikea, jasno aludirajući na činjenicu da su iza promene formata Dejvis kupa od 2019. godine stajali upravo fudbaler Barse i japanski biznismen Hiroši Mikitani.

Tada je navedeno da će se svetska grupa nezvaničnog svetskog prvenstva u tenisu, odnosno njegova završnica igrati po turnirskom principu, samo na jednom mestu, kako bi bilo privlačnije sponzorima i emiterima, dok Pike i družina nisu vodili računa o ljubiteljima tenisa koji su sa novim sistemom izgubili mogućnost da uživo vide svoje ljubimce uživo u Dejvis kupu, osim ukoliko njihova zemlja nije organizator turnira.

Zvog svega ovoga Pike se našao na udaru navijača...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading