NOVI BREGZIT: Ostrvo GORI - oglasio se i premijer Džonson!

Autor:

Sport

20.04.2021

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klubovi presekli, Superliga Evrope pred kolapsom.

Fudbalska asocijacija Engleske podržala je odluku Mančester sitija o istupanju iz Superlige Evrope i ohrabrila je i ostale timove da krenu tim putem.

Pored "građana", očekuje se da tim putem krene i Čelsi, dok se čekaju odluke preostala četiri kluba, Arsenala, liverpula, Totenhema i Mančester junajteda.

Pozdravljamo odluku engleskih timova o Superligi. Superliga je zapretila čitavom fudbalskom svetu i fudbalskoj piramidi. Engleski fudbal građen je na tome da svaki klub dobije šansu i protiv smo zatvorene lige. Ponosni smo na našu istoriju. Umesto da nas zavadi, formiranje Superlige nas je na kraju spojilo i ujedinilo. Zahvaljujemo i ljubiteljima fudbala, koji su digli glas. Zahvaljujemo se i premijeru, ministarstvu sporta i ostalima koji su ustali protiv Superlige - stoji u saopštenju saveza.

Tim povodom oglasio se i britanski premijer Boris Džonson.

- Ispravna odluka što su se Čelsi i Mančester siti povukli iz Superlige. Nadam se da će i ostali klubovi krenuti njihovim stopama - poručio je šef Vlade Velike Britanije.

Inače, predsednik UEFA Aleksandar Čeferin sa entuzijazmom je primio vest o odluci budućeg šampiona Engleske, o čemu više možete da pročitate OVDE. Oduševljeni navijači na Ostrvu uporedili su egzodus iz Superlige Evrope sa Bregzitom, referendumom kojim je 2016. godine Velika Britanija izglasala napuštanje Evropske unije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading