SRPSKI REKORDER REŠIO DA PROGOVORI: Pitali su Mitrovića o NAJBOLNIJOJ temi, on odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

21.04.2021

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Aleksandar Mitrović i prisetio se kobnog meča po naš nacionalni tim.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović prisetio se bolnog okršaja "orlova" sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je naša selekcija žestoko oštećena za jedanaesterac.

Naime, arbitar je propustio da sudi čist faul u kaznenom prostoru Švajcaraca nad centarforom Fulama u drugom delu igre, a Mitar još uvek to nije prežalio.

- Ne volim mnogo da gledam u prošlost. Na utakmici sa Švajcarskom se svašta izdešavalo. Ali, to je fudbal. Eto sada Ronaldu nije priznat gol protiv nas pa smo na dobitku, a protiv Švajcaraca smo bili pokradeni, sudija Feliks Brih nije svirao čist prekršaj... Ali, na to ne možeš da utičeš, to je viša sila - rekao je Mitrović za "Informer".

Podsećanja radi, Švajcarska je tog 22. juna 2018. godine savladala Srbiju sa 2:1 u Kaljiningradu, čime su "orlovi" ostali bez plasmana u osminu finala Mundijala. Svima nama ostaje samo nada da će se Mitroviću "vratiti" u Kataru naredne godine...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading