DRŽAVNI UDAR U ITALIJI: Đuričić neće na San Siro? Šok POTEZ trenera Sasuola!

Autor:

Sport

20.04.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšti haos na "čizmi".

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Srbije Filip Đuričić

Trener Sasuola Roberto De Zerbi rekao je da nije želeo da putuje na gostovanje Milanu u 31. kolu Serije A, ali da je pod pritiskom uprave nateran da to učini.

Četa za koju nastupa naš Filip Đuričić u sredu od 18:30 časova igra sa rosonerima, a Italijan je besan zbog pokretanja Superlige Evrope.

Ne želim da igram protiv Milana jer su oni medju ova tri (italijanska) kluba u Superligi, ali ako me (izvršni direktor Djovani) Karnevali prisili, naravno, ići ću na gostovanje - kazao je De Zerbi.

Toliko sam ljut da sam juče razgovarao o tome s momcima 30 minuta. Ljut sam jer je u nedelju izvršen državni udar. Za fudbal je to ekvivalent državnom udaru.

De Zerbi je potom poentirao.

Objavili su izjavu u ponoć sa svojim novim veb sajtom. Bilo je to kao da su stavljali svoje zastave na teritoriju koju su oduzeli nekom drugom. To je kao da sin radnika ne može da sanja da postane hirurg, advokat ili lekar. Kao da su rekli detetu u školskom dvorištu, ta lopta je moja, uzimam je. Fudbal ima ulogu u društvu koja se razlikuje od ostalih sportova - poručio je strateg Sasuola, pa zaključio:

- Ako su ovi klubovi u dugovima, trebalo bi sebi da postave pitanje o tome kako vode svoje poslovanje...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading