SINIŠA MIHAJLOVIĆ RAZOČARAN: Stao protiv KOLOSALNE NEPRAVDE koja se čini Bolonji, nije mogao da prećuti!

Autor: Republika

Sport

20.04.2021

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović ima vrlo kritičan stav prema novoformiranoj Superligi Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlović je istakao da se gubi značaj trijumfa autsajdera:

- Mislim da je to loša stvar. Fudbal je najvoljeniji i najpopularniji sport jer nekada 'mali' klubovi mogu da pobede najveće - istakao je trener Bolonje.

Bivši reprezentativac naše zemlje dotakao se ekomonskog aspekta u današnjem fudbalu:

- Bogati bi postali još bogatiji, a siromašni siromašniji. To nije u duhu sporta. Meni se ne sviđa takvo razmišljanje da se sve vrti oko para. To oduzima mogućnost da se klubovi nadmeću.

Kao glavni adut osnivači Superlige koriste tvrdnju da fudbal postaje dosadan i da bi češćim brojem jakih utakmica bio zanimljiviji publici:

- Naravno da je uvek lepo gledati velike utakmice, ali ja bih isto razmišljao i da sam trener Juventusa, Intera ili Milana. Šta dalje da radimo? Razlika među klubovima postaje sve veća, jer Bolonja dobija 30.000.000 evra, a oni 300.000.000. Da li u takvoj situaciji možete zamisliti da Lester ponovo postane šampion - upitao je Mihajlović na kraju svog izladanja pred utakmicu sa Torinom u Seriji A.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading