NASTAVLJA SE BURA U ENGLESKOJ: Henderson sazvao HITNI sastanak svih kapitena iz Premijer lige!

Autor:

Sport

20.04.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska Superliga i dalje je glavna fudbalska tema.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordan Henderson

Kapiten Liverpula Džordan Henderson sazvao je sastanak svih kapitena Premijer lige kako bi svi zajedno raspravili situaciju oko osnivanja Superlige.

Priča o Superligi razbesnela je maltene celu englesku javnost, pa i navijače šest klubova koji se nalaze među osnivačima ovog novog takmičenja.

Nije poznato šta će Henderson reći ostalim igračima na sastanku, ali jedno je sigurno, fudbaleri velike šestorke engleskog fudbala nisu imali pojma šta se sprema.

Igrači Junajteda već su povodom toga održali sastanak sa prvim operativcem kluba Edom Vudvordom. Tada je svlačionica upravi rekla da je više nego nezadovoljna time što je za ideju saznala iz medija i zbog toga što je trener Ole Gunar Solskjer ostavlje da se sam bori za medijima na konferenciji za novinare posle pobede nad Barnlijem. Iako ni on ništa nije znao.

RepublikaFoto: Starsport

Na kraju se niko ipak nije oglasio… Sve dok Markus Rašford nije objavio fotografiju sa parolom legendarnog ser Meta Bezbija:

- Fudbal je ništa bez navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading