(FOTO) POTPUNO SLOMLJEN: Oglasio se Marko Grujić i objavio TRAGIČNE VESTI!

Autor:

Sport

19.04.2021

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Marko Grujić na dirljiv način se oprostio od voljene bake, koja mu je bila velika podrška u životu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Grujić

Marko je podelio fotografiju sa bakom i dekom ii objavio tužne vesti.

- Prošla nedelja je bila teška za mene i moju porodicu jer je preminula naša divna baka. Saznanje da poslednjih 15 godina nije mogla da vidi ništa, a i dalje je bila vrlo pozitivna osoba i ogroman borac kroz vreme, pruža mi veliku čast što sam njen unuk.

 Takođe, da razmišlja o tome kako neko ko ima tako tešku bolest može biti toliko odlučan da nastavi da živi i deli pozitivnu energiju oko sebe. Ljubav i dobrota. Često u životu ne cenimo i ne cenimo neke osnovne stvari.

- Svi jurimo neke velike ciljeve. Što je u redu naravno. Ali onda zaboravimo na stvari kao što je zdravlje, šta porodica znači za nas, što nam daje dnevnu snagu za sve izazove.

- Obavezno pružite dovoljno ljubavi i vremena svojim dragima, voljenim bakama i dekama i celoj porodici. 

- Kao profesionalni igrač nisam imao puno vremena da provedem s njima poslednjih godina, ali uživao sam u svakom minutu kad sam mogao da učim od njih, da živim s njima.

- Moja baka će zauvek biti pravi model i vodič za moje dalje bitke. Volim te bako. - napisao je Grujić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marko (@grujicmarko)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading