DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Srbija postaje PRVAK SVETA?!

Autor:

Sport

19.04.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se selektor i izazvao buru.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativci Srbije

Odluka UEFA da zabrani igračima koji igraju u Superligi Evrope da igraju za reprezentaciju začudila je selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija koji je u šali poručio da sada možemo postati svetski šampioni.

Super, sad ćemo sigurno biti svetski šampioni (osmeh)... Ma neće doći do toga, nisu toliko ludi da bi doveli pitanje igrača hoće li igrati za svoju reprezentaciju ili ne. Ali generalno naći će se neko rešenje, ali ovakvo kakvo je predočeno nije dobro za sport i fudbal. Fudbal ne gledaju bogataši sa šampanjcem u ruci. Ima i takvih, istina, ali to su pojedinačni primeri. Fudbal nije samo za bogate, fudbal je strast, napravljen za srednju i siromašnu klasu - zabrinut je Piksi za budućnost evropskog fudbala.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi veruje u kompromis

Podsetimo, 12 evropskih velikana odlučilo je da formira posebno takmičenje, što je naišlo na oštar odgovor UEFA, a kako će se novonastala situacija rešiti videćemo narednih dana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading