PROBLEM PRED POLUFINALE KUPA: Lalatović NEĆE na Partizan?

Autor:

Sport

18.04.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim povodom oglasili su se iz "srpske Atine".

RepublikaFoto: Starsport
Trener Vojvodine Nenad Lalatović

Fudbaleri Vojvodine u sredu od 19:05 časova dočekuju Partizan u polufinalu Kupa Srbije, a za taj okršaj neizvestan je trener Novosađana Nenad Lalatović, dok je i nastup bivšeg veziste crno-belih Nikole Drinčića pod znakom pitanja.

Naime, šef struke novosadske "stare dame" zbog zdravstvenog stanja nije vodio ekipu u petak protiv Bačke (2:1), osećao se loše i imao je povišenu temperaturu.

– Pažljivo pratimo situaciju kod obojice. Lalatovićevo opšte stanje jasno je svedočilo da je za njega bolje da ne putuje u Bačku Palanku, dok je Drinčićev izostanak bio preventivne prirode, pošto ništa nismo želeli da rizikujemo. Videćemo kako će se stvari razvijati u danima koji slede – rekao je Borko Vukosav, šef medicinske službe Vojvodine za "Žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Drinčić protiv svog bivšeg kluba

Podsetimo, Voša brani trofej u našem najmasovnijem takmičenju pošto je u prošlosezonskom finalu savladala upravo Partizan na niškom "Čairu" boljim izvođenjem penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading