(VIDEO) KAD JE TEŠKO, MIRKO IVANIĆ: Zvezda STREPELA do 85. minuta, Radnik pokazao zube na "Marakani" i poslao poruku pred polufinale Kupa!

Autor:

Sport

17.04.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali neugodni Radnik iz Surdulice sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 32. kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Mirko Ivanić

U prvom od dva meča u samo nekoliko dana crveno-beli su slavili posle preokreta, a isti rivali sastaju se u polufinalu Kupa Srbije.

Crveno-beli su već u prvih sedam minuta stvorili sve sjajne šanse. Prvo je Ivanić imao zicer, ali je slabije šutirao, pa je kapiten Radnika Uroš Stojanović izbacio loptu sa gol linije. Potom je uputio sjajan šut sa distance, ali je golman Kostić odbranio posle sjajne parade.


Ubrzo se Kostić povredio posle udara Sanoga, ostao je u igri ali kasnije je morao da napusti teren, a na golu ga je zamenio Ranđelović koji je odbranio penal Falku odmah pošto je ušao u igru. Pročitao ga je i bacio se u svoju levu stranu.

A onda je uspedio hladan tuš na "Marakani", stigla je kazna crveno-bele za šanse i propušteni penal.


Radovan Pankov je napravio ogromnu grešku, dao kratku loptu Borjanu i tako izbacio Milovanovića pred gol, koji je prediblao golmana Zvezde i pogodio mrežu. Sa rezultatom 0:1 za Radnik se otišlo na poluvreme.

Napadala je Zvezda konstantno u drugom periodu igre, a ofanziva se isplatila u 54. minutu kada su domaći izjednačili golom Sanoga. Vezista iz Obale Slonovače je najviše skočio posle kornera i glavom doneo 1:1.

Iz minuta u minut su fudbaleri stvarali prilike, ali lopta nije htela u gol.

Posle Filipa Falka golman Radnika je "pročitao" i Mirka Ivanića. Čekao ga je do poslednjeg trenutka, bacio se u svoju desnu stranu i odbranio udarac.

Upravo Ivanić se iskupio za promašeni penal u samom finišu.

Odlično je kombinovao sa Veljkom Nikolićem, razmenili su dva dupla pasa, pre nego što je najbolji igrač Zvezde ove sezone matirao sjajnog Ranđelovića.

Na kraju, u dramatičnom meču tim Dejana Stankovića je stigao do 20. pobede u nizu u prvenstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading