BILO JE JAČE OD NJEGA: Priča kad i zašto je ARKAN napustio RATIŠTE zbog crveno-belih

Autor: Republika

Sport

17.04.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Ražnatović Arkan je toliko voleo Crvenu zvezdu da je morao uprkos ratnim dešavanjim da isprati meč posle kog je postala najbolji tim na svetu.

RepublikaFoto: AP Archive/printskrin/Wikimedia
Željko Ražnatović Arkan nije mogao bez Crvene zvezde

Posle trijumfa u Bariju, crveno-bele je čekao test u sudarima sa prvacima ostalih kontinenata. Ubedljivo je savladan Kolo Kolo sa 3:0, mada je Arkan mislio da će Zvezda ipak primti jedan gol.

Arkan je čak dao i jednu izjavu ovim povodom:

- I za vreme ovog, nazovi primirja, koje hrvatska strana želi da zloupotrebi ipak smo našli vremena da dođemo u Beograd i pozdravimo planetarne prvake. Drago mi je što su igrači Crvene zvezde osvojili ovaj trofej jer su još jednom pokazali da su neuništivi. Ja sam pre utakmice predviđao da će biti 3:1 za nas, ali je moj ratni drug, major Šuca Đorđević jedini pogodio rezultat. U ovakvim vremenima, ovo predstavlja podstrek za sve naše borce koji na frontu brane srpstvo - rekao je tada Željko Ražnatović Arkan za Sportski žurnal.

Ražnatović je svojevremeno preuzeo FK "Obilić" koji je sa njim na čelu postao prvak države.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading