EH, DA JE SVAKI FUDBALER KAO MITROVIĆ: Trener Fulama istakao kakva LJUDSKA GROMADA igra za njegov tim

Autor: Republika

Sport

17.04.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Skot Parker je nahvalio ljudske kvalitete srpskog golgetera Aleksandra Mitrovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

- To je ponašanje koje podržavam i kakvo priželjkujem od svojih igrača. To je nešto čega je sve manje, što gubimo u fudbalu. Milsim da u velikim timovima uvek imate igrače sa snažnim karakterom, ljude koji će govoriti i predvoditi ostale svojim primerom i to je ono što svi žele da vide. To je najvažnije – da tvoja dela prate ono što govoriš. Lako je pričati, ali potrebna nam je akcija - rekao je Parker.

- Liderske sposobnosti i snažna ličnost to je ono što je nama najpotrebnije posebno u ovakvim situacijama. Lako se skrivati od svega kada postane teško, ali baš tada moraš da ustaneš - dodao je menadžer tima sa Krejven kotidža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dzudza basadzija

17.04.2021 09:41

BILO BI NAM PUNO LAKSE!?RECIMO,NA JEDNOJ UTAKMICI,REPORTER NETREBA DA NAUCI PEDESET IMENA,NEGO SAMO JE JEDNO!UZ PRIDEV-DODATAK-PRVI,DRUGI,TRECI...MNOGO JE LAKSE!BOZE!KAKO SE PRE NE SETISMO!???