OD NJIH GROBARI IMAJU NOĆNE MORE: Bivši predsednik Partizana preuzima LEGENDARNI italijanski klub!

Autor:

Sport

16.04.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani prenose iznenađujuće vesti.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Bivši predsednik Partizana Zoran Popović jedan je od največih kandidata da postane vlasnik fudbalskog kluba Livorno.

Podsetimo, Popović je tokom 2015. godine bio prvi čovek crno-belih, a klub je napustio posle šokantnog poraza od nemačkog Augsburga u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Livorno se nalazi u očajnoj finansijskoj situaciji, a Popović bi mogao da bude njegov spasilac. Italijanski mediji prenose da će on u subotu stići na pregovore.

Naravno da mi je drago da gospodin Popović želi da dođe u Livorno da vidi stadion i infrastrukturu, dobrodošao je, ali za zvaničan sastanak je potrebno više od pukog iskazivanja interesovanja - rekao je gradonačelnil Livorna Luka Salveti.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča između Partizana i Livorna

Ekipu Livorna navijači Partizana ne pamte po dobrom.  Crno-beli su sa italijanskim klubom igrali meč grupne tadašnjeg Uefa kupa (danas Liga Evrope) daleke 2006. godine. Partizan je bio pred trijumfom na svom terenu od 1:0, a onda je u poslednjim trenucima golman Amelija postigao gol i doneo bod Livornu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading