ZVEZDINA VEDETA NA METI AZIJACA: Singapurćani poslali MILIONSKU ponudu na Marakanu!

Autor:

Sport

15.04.2021

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek mogao bi da napusti Ljutice Bogdana po završetku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako saznaje Mozzartsport za Degeneka je zainteresovan singapuski Lajon Siti Sejlors.

Oni su već poslali i zvaničnu ponudu na Marakanu koja iznosi 2.000.000 evropskih novčanica. Crveno-beli su spremni za posao sa izdašnim Singapurćanima, kako bi oslobodili mesto u timu za potencijalni dolazak Aleksandra Dragovića.

Jedini problem je to što se Degenek treutno nećka oko potencijalnog odlaska u Singapur, što je i razumljivo bez obzira na to što je Lajon Siti za njega spremio paprenu platu.

Sa druge strane Lajon Siti Sejlorsi se od prošle godine nalaze u rukama singapurskog milionera Foresta Lija. On ima ogromne ambicije sa ovim klubom, o čemu dovoljno govori da je za dovođenje Dijega Lopeza iz Rio Avea platio 1.800.000 evra.

Plan je da se Lajon Siti Sejlors vrlo brzo plasira u azijsku Ligu šampiona, i potom u tom takmičenju igraju zapaženu ulogu. Pored Miloša Degeneka na meti su još desetorica igrača sa svih meridijana.

RepublikaFoto: Starsport
Igrao protiv Levandovskog, a sad bi mogao u Singapur

Ekipu sa klupe predvodi bivši reprezentativac Australije Aurelio Vidmar, koji je sa Degenekom sarađivao u mladoj reprezentaciji Kengura.

Prelazni rok u Singapuru počinje 17. maja i do tada se očekuje i odgovor Crvene zvezde i Miloša Degeneka na ponudu Lajon Sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading