STANOJE ZABRINUO GROBARE: Povraćao je i oseća se loše...

Autor:

Sport

15.04.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević se obratio medijima pred duel protiv Mačve u Šapcu u okviru 32. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Mačva je već ispala iz lige, što napominje i sam Stanojević.

Igramo u gostima protiv tima koji je već ispao iz lige, ali imamo naše ciljeve, način igre koji želimo da nastavimo i idemo u Šabac po pobedu.

On je otkrio da je plan bio da na meču u Šapcu zaigra i Žan Kristof Bajbel, ali Francuz ponovo neće biti ni u protokolu.

Za Bajbeka je bilo planirano da uđe sa klupe, ali je povraćao, oseća se loše i neće biti u konkurenciji za tim.

U timu neće biti ni povređenog Svetozara Markovića, kao ni golmana Popovića.

- Što se tiče Svete Marković, videćemo da li će biti u mogućnosti da igra u polufinalu kupa. Popović neće braniti protiv Mačve. Volim da mi svi igrači budu u fokusu i zato stalno rotiramo, da imam što više njih na raspolaganju koji su u pravom ritmu. On je pokazao da je sadašnjost i budućnost Partizana. Napredovao je dosta i ima rutinu.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

U tim se vraća Maki Banjak, koji će biti u konkurenciji na meču sa Šapčanima.

On je igrač reprezentativnog kalibra, ali je stranac. Sveta i Vujačić igraju odlično, tako da...

Stanojević je još jednom istakao da će u finišu sezone mladi igrači dobijati šansu, ali da se nište neće raditi na silu.

- Imamo 30 igrača u sastavu i teško je da svako dobije šansu. Biće tu i nezadovoljnih igrača. Trudimo se da mladim igračima ukažemo šansu i mislim da sam u prethodnom periodu davao priliku mladima da se nametnu. Koliko će još ko dobiti minuta na terenu, zavisi od njih, ali i situacije. Duplirane su nam pozicije, praktično imamo po tri igrača na svakom mestu u timu i ne možemo nešto da radimo preko reda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading