PREOKRET: UEFA popustila! Zvezda će IMATI podršku s tribina uprkos zabrani! Evo KO može na Marakanu

Autor:

Sport

14.04.2021

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je kažnjena od strane UEFA zbog pojedinca koji je vređao Zlatana Ibrahimovića, ali je ipak došlo do delimičnog preokreta.

RepublikaFoto: Starsport
Koreografija Delija na meču Lige šampiona protiv Olimpijakosa

Šampion Srbije je ponovo kažnjen od strane UEFA, sa dva meča bez prisustva navijača, s tim što je druga uslovna, kao i sa 30.000 evra.

Ipak, UEFA nije bilo krajnje rigorozna, već je dopustila delimičan preokret, pa će crveno-beli imati podršku sa tribina na prvom sledećem evropskom meču.

Naime, UEFA je Zvezdi dopustila da može prema svom nahođenju da organizuje dolazak dece iz fudbalskih škola širom Srbije, kao što je to svojevremno bilo omogućeno i Partizanu, posle suspenzije stadiona u Humskoj za dve evropske utakmice.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kao uslov da se to organizuje je da deca ne budu starija od 14 godina i, naravno, da u zemlji u tom trenutku na snazi ne budu epidemiološke mere. Ipak, i tada će kapacitet stadiona "Rajko Mitić" biti ograničen, ali je svakako dobra vest da postoji mogućnost da navijača uopšte bude.

Ne tako davno, Partizan je sa mnogo uspeha organizovao dolazak autobuskih konvoja širom Srbije za meč sa Moldeom u kvalifikacijama za Ligu Evrope i kasnije sa holandskim AZ Alkmarom u grupnoj fazi drugog po kvalitetu UEFA takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading