Milojević: SAMO BEZ EUFORIJE!

Autor:

Sport

22.11.2017

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je na konferenciji za medije pred duel protiv BATE Borisova da neće dozvoliti njegovim izabranicima da upadnu u euforiju, niti da imaju neki veći pritisak u duelu sa beloruskim šampionom.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević pokušava maksimalno da rastereti njegove izabranike

- U kalkulacije ne ulazim, ne razmišljam u tom pravcu, od samog početka godine igramo svaku utakmicu da pobedimo, tako da ćemo i sutra tako igrati. Imamo još dve utakmice, pa ćemo na kraju podvući crtu - počeo je Vladan Milojević.

- Kao i pred svaku utakmicu, dolazimo ekipi koja igra već deset godina uzastopno kao prvak svoje države u evropskim takmičenjima, radi se o jednoj iskusnoj ekipi koja ima za cilj da bude i dalje učesnik Lige šampiona ili Lige Evrope.

- Mi smo se posle dosta godina pojavili i izuzetno sam ponosan jer smo u jednoj jakoj grupi, pored BATE-a tu je i Keln i Arsenal, i mislim da je pre početka takmičenja u ovoj grupi Arsenal bio favorit što je i dokazao, a ostalo je na ove tri ekipe da se bore da se dočepaju tog drugog mesta - rekao je trener Milojević.

Milojević je izjavio da će probati da odigraju što je bolje moguće. Trener Zvezde ne obećava ništa osim maksimalne borbe.

Na pitanje o Nemanji Radonjiću koji je doživeo povredu u meču protiv Rada, rekao je da ima igrače koji mogu da ga zamene.

- Znate moju filozofiju, imam izuzetno dobre fudbalere na svim pozicijama, ali ono zbog čega sam veoma tužan je bila povreda Nemanje Radonjića. Uvek sam tužan kada se neko povredi, uvek mi je bitno njihvo zdravlje. Ipak, koga nema, bez njega se mora i može, jer fudbal je nepredvidiv - rekao je Milojević koji je dodao i da nema ništa novo što se tiče promene plana, kao i da želi da se Nemanja što pre vrati na teren.


Na pitanje da li će biti promena u napadu, Milojević je odgovorio da "možda hoće, a možda i neće".

Borisov je u situaciji gde mora da napada, a Milojević ističe da to neće baš biti slučaj.

- Ovu utakmicu koju je BATE u Kelnu odigrao ne odslikava rezultat jer je BATE vodio, mogao je da postigne i treći gol kod rezultata 2:2, njihov poraz je splet nekih okolnosti koji nisu bili srećni. Što se tiče naše utakmice u Beogradu, tek ćemo videti koliko će biti sličnosti sutra. BATE ima prednost jer je domaćin, oni imaju svoj stil igre - rekao je Milojević.

Mirko Ivanić ove sezone pruža sjajne partije, što je potvrdio i šef struke Crvene zvezde.

- Ivanić je ključni igrač, ali BATE ima dosta dobrih igrača, njihovo veliko oružje je iskustvo igranja ovakvih utakmica, kao i kolektivni duh koji ih odslikava kao dobru ekipu. Imaju oni dosta igrača pored Ivanića na koje treba da obratimo pažnju - istakao je on.

- Svesni smo i mi kao i moji igrači da se dosta očekuje, ali ja tražim od javnosti da pritisak ne treba da gledaju na taj način. Imaju moji igrači dosta samopouzdanja, treba da uživaju, sutra igraju protiv pravog protivnika. BATE je dugo na mapi Evrope, a mi smo tu da odigramo sa njima i da vidimo gde smo i šta smo. Želim da moji igrači nemaju nikakvo opterećenje. Sve će biti u redu - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading