NOVO LICE NA TRENINGU PARTIZANA: Centarfor stigao na insistiranje Stanojevića

Autor:

Sport

14.04.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi napadač Partizana Marko Milovanović (17) prekomandovan je za stalno u prvi tim i više neće trenirati sa omladincima crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Milovanović će ubuduće isključivo trenirati sa ekipom Aleksandra Stanojevića, a po potrebi će igrati utakmice za omladinski tim kluba iz Humske, prenosi "Telegraf".

Talentovani centarfor je u septembru 2020. godine potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom na tri godine, a zimus je sa prvim timom putovao na pripreme u Tursku.

Na "koraku unapred" mladog napadača je insistirao trener Aleksandar Stanojević, koji konstantno vodi računa o svim talentovanim momcima iz omladinske škole.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Milovanović na pripremnoj utakmici u Turskoj

Milovanović će u narednom periodu konkurisati za prvi tim Partizana i Stanojević će računati na njega u završnici sezone, a vikendima kada ne bude u protokolu "parnog valjka" će igrati za omladince koje predvodi Nenad Brnović.

Mladi napadač Partizana je ove sezone u Omladinskoj ligi Srbije postigao 14 golova, a u poslednjem meču protiv Radničkog iz Niša (3:2) je upisao het-trik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

15.04.2021 14:46

Cirkus od trenera. UPRAVA NAPOLJE !!!!!!!!!!