NEJMAR I DI MARIJA SIJAJU OD SREĆE: PSŽ je veliki tim, želimo više od polufinala

Autor:

Sport

13.04.2021

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena su na svom terenu poraženi od minhenskog Bajerna u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona rezultatom 1:0, ali su zbog pobede od 3:2 u prvom meču ostvarili plasman u polufinale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Lukas Ernandez u akciji

Fenomenalnu utakmicu za "svece" su odigrali Nejmar i Anhel Di Marija, ali je i pored toga Bajern slavio u Parizu. Međutim, srećom po njih, zbog odličnog rezultata od prošle nedelje će se naći u među četiri najbolje ekipe na Starom kontinentu.

Nejmar je u 37. minutu pogodio stativu, potom u 39. prečku, a onda je u 40. stigla kazna kada je Erik Čupo-Moting postigao jedini gol na meču.

Mnogo sam srećan. Igrali smo protiv velikog tima i pokazali smo večeras da smo i mi veliki tim. Eliminisali smo evropskog šampiona, cilj je ostvaren. Ali, možemo još više. Svi smo dali sve od sebe, videli ste koliko je Di Marija pretrčao. Svi oni promašaji su nas frustrirali, ali sada smo srećni što smo se plasirali dalje. U polufinalu smo, međutim, ne želimo na tome da se zadržimo - istakao je Nejmar.

Kao i Brazilac, radost nije uspeo da sakrije ni Di Marija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anhel Di Marija i Alfonso Dejvis u duelu

Uradili smo veliku stvar. Pobedili smo najbolji tim iz prethodne sezone i plasirali smo se u polufinale. Vredno smo radili na ovom uspehu i mislim da smo ga zaslužili. Mnogo sam srećan, mnogo uzbuđen. Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka van fudbala, u privatnom životu, bilo je stvari koje nisu lepe i prijatne, ali ovaj rezultat me mnogo usrećio - poručio je Di Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading