KOLAROVA TERAJU IZ INTERA, ALI NE MORA DA BRINE! Bivši kapiten Srbije na meti evropskog velikana

Autor:

Sport

13.04.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Srbije Aleksandar Kolarov će na kraju sezone kao slobodan igrač moći da bira novu sredinu, a šanse da će se vratiti u srpski fudbal su minimalne.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kolarov

Inter će smanjiti igrački kadar i podmladiti ekipu, a kako se Kolarov nije dokazao u dresu "nerazura" postavlja se pitanje koliko je uopšte njegova odluka da dođe u Milano iz Rima bila dobra.

Iako je u poznim fudbalskim godinama interesovanja za njega je veliko. Bilo je priča da ga Siniša Mihajlović želi u Bolonji, a sada italijanski mediji prenose da Galatasaraj želi da pojača tim nekadašnjim kapitenom Srbije.

Oni su u prošlosti često dovodili zvezde evropskog fudbala na zalasku karijere, pa su tako za Galatu igrali fudbaleri poput Veslija Snajdera i Felipea Mela, a sada su tamo Sofijan Fehuli i Radamel Falkao. 

Ove sezone se bore za titulu u Turskoj, ali su sa samo jednom pobedom u prethodnih pet mečeva pali na treće mesto na tabeli i sada su ugrozili plasman u Ligu šampiona naredne sezone. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading