NIKOLIĆ POSTAVLJA REKORDE: Ljubimac Grobara ISPISUJE ISTORIJU u Lokomotivi - navijači u EKSTAZI!

Autor: Republika

Sport

12.04.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Marko Nikolić postaje polako ikona među navijačima Lokomotive iz Moskve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marko Nikolić

Slavlje nad velikim gradskim rivalom Spartakom 2:0 "ubija tri muve jednim udarcem". Prvo, emotivna satisfakcija i moral ekipe posle trijumfa nad ljutim rivalom. Zatim, napredak na tabeli do mesta za kvalifikacije Ligu šampiona i na kraju, vezano samo za Nikolićevu biografiju.

Ruski mediji su otkrili da je Nikolić ovim trijumfom izjednačio klupski uspeh star 22 godine. tačnije, od 1999. godine nijednom treneru Lokomotive nije uspelo da veže šest pobeda u prvenstvu.

Poraženi kolega iz Spartaka Tedesko rekao da je njegov tim bio bolji i da je nesrećno izgubio, što je malo iznerviralo Marka Nikolića.

- Tedesko je rekao da je Spartak kontrolisao utakmicu? Svako ima pravo svašta da misli i da kaže, ali je činjenica da smo dobili osam utakmica zaredom (dve u kupu) i da nismo primili gol. Može da se igra na različite načine, što smo mi i učinili. Znamo kako da izvedemo opasne kontranapade, kako da se izborimo sa presingom. A znamo i kako da savladamo one koji se duboko brane - rekao je Nikolić posle utakmice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading