FULAM NA KORAK OD ISPADANJA: Mitrović nemoćan, Traore u nadoknadi RASTUŽIO Krejven Kotidž!

Autor:

Sport

09.04.2021

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fulama poraženi su od Vulverhemptona rezultatom 1:0 u prvom meču 31. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Mitrović

Fulam je tako propustio veoma dobru šansu da konačno izađe iz opasne zone, te je posle novog neuspeha dosta umanjio svoje šanse za opstanak u ligi. Sa druge strane Vulvsi su ovim trijumfom i zvanično prebrinuli sve brige oko opstanka u PL.

Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta u dresu Fulama, imao je nekoliko polušansi, ali nije imao dovoljnu podršku saigrača, pa nije uspeo da ponovi partije iz dresa reprezentacije Srbije.

Londonski klub je bio daleko bolji rival, domaćin je propustio veći broj prilika, ali je kazna stigla u drugom minutu nadoknade drugog poluvremena, kada je Adama Traore silovitim udarcem probušio Alfonsa Areolu za veliku pobedu Vulverhemptona i veliku tugu na licima fudbalera i trenera Fulama.

Ekipu Skota Parkera čeka teška situacija u borbi za opstanak u Premijer ligi, pošto u naredna dva kola imaju dva londonska derbija u gostima, a rivali će im biti Arsenal i Čelsi. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading