LALATOVIĆ POTPUNO POBESNEO: Odlazim iz Vojvodine, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim!

Autor:

Sport

09.04.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Lalatović još jednom je uzburkao srpsku fudbalsku javnost.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Lalatović je bio nezadovoljan natpisima u medijima posle poraza njegovog tima od Rada na Banjici rezultatom 2:0.

On je održao dugu konferenciju za medije pred duel sa Zlatiborom u kojoj je najavio da će napustiti klupu "Lala" na kraju sezone.

- Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi - započeo je Lalatović obraćanje pripadnicima sedme sile.

- Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori.Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele - pola želi, pola ne želi.

Lalatović kaže da mu je teško da motiviše fudbalere kojima ističu ugovori, a da je već obezbeđeno učešće u Evropi. Primetio je i da su mnogi počeli da kritikuju Vojvodinu, jer je "tek" četvrta na tabeli Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

- Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja - kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta...

Lalatović podseća da ga je klub novčano kaznio zbog toga što je štitio interese Vojvodine.

- Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem - onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali...

Najavljuje da će Vojvodina u inat svima završiti na trećoj poziciji na kraju šampionata.

Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu.

Za kraj još jednom je istakao da neće ostati trener crveno-belih sa Karađorđa.

Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading