ISPLIVALI DETALJI PAKLENOG PLANA: Siniša Mihajlović se ŽESTOKO zamerio navijačima Zvezde!

Autor:

Sport

09.04.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je velika želja Sampdorije, a preporučio ga je ni manje ni više Siniša Mihajlović, sada italijanski mediji donose nove detalje.

RepublikaFoto: Estok
Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Dan nakon derbija i pobede Zvezde (1:0) odjeknula je vest da bi crveno-beli na leto mogli da ostanu bez trenera Dejana Stankovića.

Brzo je reagovao Zvezdan Terzić i poručio Italijanima da ne postoji ni minimalna šansa da trener napusti "Marakanu".

Italijanski list "Il Mesađero" donosi nove informacije o interesovanju Sampdorije. Masimo Ferero je baš zainteresovan da ga dovede na "Luiđi Feraris", a zato je najviše "kriv" trener Bolonje i kum Dejana Stankovića, Siniša Mihajlović.

RepublikaFoto: Starsport

Naime, Sampdorije je nameravala da vrati Sinišu Mihajlovića. Ali, on se zahvalio na ponudi i preporučio Samdoriji da dovede Dejana Stankovića. Italijanima nije promakao učinak Stankovića u Zvezdi, koji je nadomak titule u Srbiji, a posebno su oduševljeni mečevima Zvezde protiv Milana u Ligi Evrope.

Italijani su objavili da je Ferero poslušao Mihajlovića i pozvao trenera crveno-belih na ručak u Rim, a njemu je pored Ferera i Stankovića prisustvovao i Mihajlović.

Stanković je ugovorom vezan za Zvezdu bar do leta 2022. godine, a nema sumnje da će crveno-beli sve uraditi da ga zadrže na Marakani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading