BIVŠI IGRAČI "VEČITIH" PROGNOZIRALI ISHOD DEBIJA: Le Talek i Donald NAJBLIŽI, Saša Ilić se propisno ispromašivao!

Autor:

Sport

09.04.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika humanitarna akcija za pomoć Gavrilu Đurđeviću u kojoj je učestvovalo i i dalje učestvuje mnogo dobrih ljudi, pokrenula je lavinu emocija u srpskom društvu i odlučnost da se mališanu pomogne i da se skupi novac za njegovo lečenje, opake spiralne mišićne atrofije.

RepublikaFoto: Arena Sport
Humani tiket crveno-belih

Jednu od akcija sprovela je i TV Arena Sport u saradnji sa AdmiralBet kladionicom.

TV Arena Sport je u studiju pre meča "večitih" rivala analizirala i najavila utakmicu, ali i pružila šansu nekadašnjim asovima Zvezde i Partizana da se oprobaju kao prognozeri. Naravno, tamo gde igra srce, razum nema baš mnogo uticaja, pa su se jasno, opredeljivali po navijačkoj pripadnosti, odnosno dresovima koje su nosili u prošlosti.

Ređali su se majstori i ljubimci Partizanovaca i Zvezdaša: Ibanjez, Ugo Vieira, Bratislav Živković, Le Talek, Ibanjez, bivši trener Partizana Marko Nikolić, ali i Žuka, Everton, Moreira, neki, iako stranci, oni su igrajući za beogradske "večite" ostali u kontaktu sa klubovima, ali i Srbijom gde su doživeli jedinstveno iskustvo.

Naravno, tu je bio i legendarni Sale Ilić, ni on nije imao dilemu, na kraju naravno nije pogodio.

RepublikaFoto: Arena Sport
Humani tiket crno-belih

Svaki tiket je vredeo 50 000 dinara, zanimljivo da niko nije uspeo da pogodi rezultat 1:0, svi su očekivali da će biti više golova.

Ali kada ima volje, ima i načina. Kladionica AdmiralBet je odlučila da nagradi one koji su bili najbliži. Tako su tiketi Le Taleka i Mičela Donalda sa prognozom 2:0 za Crvenu zvezdu bili priznati kao "dobitni", pa je suma od milion i sto hiljada dinara otišla na račun malog Gavrila.

Nemamo dva dobitnika, svi smo dobitnici i TV Arena Sport i AdmiralBet, svi koji su pomogli. Najteža bitka čeka šestomesečnog Gavrila. Ostajemo uz njega, da ga bodrimo, da mu pomognemo u svakoj prilici.

Načini na koje možete pomoći Gavrilu Đurđeviću:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 973 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human973 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000844014-95

Uplatom na devizni račun: 160600000084402853

IBAN: RS35160600000084402853

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading