OGLASIO SE HEROJ SA MARAKANE ZA SRPSKI TELEGRAF: Vezista Crvene zvezde poslao BRUTALNU poruku HEJTERIMA!

Autor:

Sport

09.04.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ofanzivni vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić (27) pogotkom glavom rešio je 164. večiti derbi protiv Partizana i potvrdio da je nezamenljiv šraf u mašini Dejana Stankovića. Međutim, do pre godinu dana momak iz Bačkog Jarka bio je ružno pače kluba s Marakane, a navijači su ga često kritikovali, uz tvrdnje da je uprava crveno-belih bacila 1,3 miliona evra za njegov transfer iz BATE Borisova.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Dolaskom Stankovića na klupu Ivanić je postao labud oko kog se vrti Zvezdina igra, a hejteri danas mogu samo da pojedu sopstvene reči. Ofanzivni vezista kluba iz Ljutice Bogdana u mini-intervjuu za Srpski telegraf poručuje im da ubuduće budu strpljiviji.

- Hejterima bih poručio da bi trebalo da budu strpljiviji prema novim igračima, a naročito prema mlađim jer im na taj način samo odmažu, stvarajući još veći pritisak i jaz između onog što taj igrač potencijalno može da donese. U ovoj predstavi, kada izađeš na teren, svi očekuju da zablistaš i daš ono najbolje, da budeš maksimalno dobar u svakom potezu, zanemarujući da smo van tog terena samo ljudi koji imaju loš dan, mesec ili godinu. Ne određuje nas jedan poraz, loša sezona, kao ni pobeda - rekao je Ivanić.

On je istakao da žali što navijača nije bilo na tribinama Marakane da zajedno s njima proslave trijumf u derbiju.

- Fenomenalan je osećaj pobediti u derbiju. Mnogo toga smo postigli ove sezone i presrećni smo, ali se na tome nećemo zaustaviti, već nastavljamo s radom. Žao mi je zbog trenutne situacije i nemogućnosti da publika prisustvuje utakmicama jer sam siguran da bi bio još veći spektakl - kazao je Mirko.

RepublikaFoto: Republika

Nisam ga slučajno dao glavom

Prvenac u večitim derbijima Ivanić je postigao glavom iako mu to nije najjači segment u igri.

- Pogodak je samo pokazatelj dobrog rada tokom cele sezone. Ne samo mene već i čitavog tima. Možda nije uobičajeno za mene da postižem golove glavom, ali nije mi to strano. Mnogo radimo na prekidima, to nam je jedno od glavnih oružja i nije slučajno što smo postigli pogodak posle kornera - istakao je Zvezdin ofanzivni vezista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading