ZVEZDU I PARTIZAN ČEKA PAKAO: Pretnja večitim rivalima pred žreb za Kup Srbije!

Autor:

Sport

08.04.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak je na programu žreb za polufinale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Sume i Bralića

Štoper Vojvodine Slavko Bralić ističe da njegov tim što pre treba da zaboravi poraz od Rada i priželjkuje naredni meč u Kupu Srbije u Novom Sadu.

- Nismo se nadali takvom ishodu i to je razočaravajući rezultat za nas. Mislim da smo naivno primili golove. Prvo poluvreme smo kontrolisali igru, dominirali i stvarali šanse, da bi nas rival kaznio zbog lošijeg ulaska u meč u drugom poluvremenu. Primili smo dva brza i naivna gola i posle je bilo teško da se vratimo u meč.

U petak je na programu žreb za polufinale Kupa Srbije, a Bralić je poželeo samo da naredni meč bude u Novom Sadu.

- U polufinalu su četiri najbolja tima i svaki rival je težak na svoj način. Ako nešto priželjkujemo, onda je to da ovaj put mi budemo domaćini. Do polufinala smo stigli igrajući samo na gostujućim terenima, pa bi bilo lepo da nam sada žreb donese domaćinstvo. Nakon toga ćemo analizirati rivala i siguran sam da ćemo biti na najboljem mogućem nivou u polufinalu. Kao osvajaču trofeja, glavni cilj je da ga odbranimo i da pokažemo da ga nismo slučajno osvojili. Daćemo sve od sebe da ponovo donesemo pehar u Novi Sad - zaključio je Slavko Bralić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading