NATHO IGRA KAO PENZIONER? Stanojević se OBRUŠIO na Izraelca posle poraza u VEČITOM DERBIJU! Progovorio i o Sumi...

Autor:

Sport

08.04.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg vicešampiona Srbije Aleksandar Stanojević nezadovoljan posle minimalnog poraza na Marakani.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Aleksandar Stanojević na 164. Večitom derbiju

Fudbaleri Partizana poraženi su u 164. Večitom derbiju na Marakani, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević analizirao je učinak, kako čitave ekipe, tako i pojedinaca. Grobare je naljutila činjenica da Sejduba Suma nije bio starter, zajedno sa BiBrasom Nathom jer veruju da bi oštrica "parnog valjka" na taj način bila ubojitija, ali Stanoje smatra da oni ne mogu da igraju u tandemu zbog intenziteta i dinamike igre.

Nemamo intenzitet igre kad igraju zajedno. Ima raznih komentara, da Natho igra penzionerski, a mi smo s njim odigrali odlično prvo poluvreme. U drugom nismo bili opasni, ali je Suma imao tu veliku šansu i sad ja pitam: „Šta je istina?“ Mogu ljudi da umanjuju naše pređašnje pobede, ali ko se strukom bavi jasno mu je da nije lako dobijati u seriji. Mi smo to uspeli sa Nathom, koji je u 19 uzastopnih pobeda počeo 17 utakmica i sa njim smo davali po tri, četiri gola po meču. Suma je u istom periodu počeo četiri meča i, da me neko ne shvati pogrešno, odličan je igrač, ali sa Nathom imam kontinuitet - objasnio je Stanojević za "Mocartsport", pa dodao:

Kad razložimo Natha – nije dobro igrao derbi, ali je doprineo da igramo dobro. Nije bio opasan. Fudbal je timski sport, znam da mnoge interesuje atraktivnost, mene zanimaju druge stvar. Suma nam stvarno dosta znači, a pošto želim da budem konkurentan u borbi za titulu to mogu da dobijem sa Nathom. Sa Sumom to nemam, što je suština priče.

RepublikaFoto: Starsport
Mora bolje - Bibras Natho

Šef struke Partizana jasno ističe da očekuje više od Izraelca.

Kao stranac mora Natho da nam ponudi još nešto. Dosta utiče na igru, ali je ponekad neophodno da bude konkretan, da kao stranac bude direktan. Ekipa s njim igra dobro. Igra i sa Sumom, jedino što je moj stil takav da sve bude podređeno kolektivu - dodao je Aleksandar Stanojević.

Podsetimo, Partizan je porazom na stadionu "Rajko Mitić" ostao bez realnih šansi za osvajanje Superlige Srbije, a šansu za trofej klub iz Humske će tražiti u kupu, gde je stigao do polufinala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading