(VIDEO) PIKSIJEV ČOVEK OD POVERENJA KUPIO SRBE: Ovde svi hoće da budem debeo!

Autor:

Sport

08.04.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katsuhito Kinosi, kondicioni trener fudbalske reprezentacije je brzo osvojio srca ljubitelja fudbala, a simpatični Japanac je u razgovoru za "Srpski telegraf" otkrio kako se snašao u zemlji Dragana Stojkovića Piksija koji ga je doveo među "orlove".

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Katsuhito Kinosi

Japanac je u prošlosti sarađivao sa mnogo srpskih stručnjaka i fudbalera, a sa novim selektorom Srbije u dva tamošnja kluba, a sada je stigao da svoje znanje prenese u naš reprezentativni fudbal.

Kinosi je završio japanski Univerzitet za sportsku nauku i ima UEFA pro licencu. Karijeru je počeo još 2003. godine kada je radio u Omiji. 

Posle godinu dana u tom klubu prešao je u Jokohamu, gde je boravio od 2006. do 2008. godine, a onda ga je Piksi doveo u Nagoju. Tamo je radio od 2008. do 2015. godine, da bi ga potom Stojković odveo i u Gvandžou. 

Po dolasku u Srbiju je oduševljen gostoprimstvom naših ljudi, a posebno ga je fascinirala hrana. Kinosiju se od svega najviše dopala pljeskavica sa lukom i ajvar, a kolege "Srpskog telegrafa" je nasmejao rečima "Ovde svi žele da budem debeo".

 

 

 

Na kraju smo ga pitali kako se snalazi sa srpskim jezikom... Iako je njegovo znanje skromno naučio je ključne izraze koji su mu potrebni u komunikaciji sa fudbalerima.

Više o japanskom fudbalskom stručnjaku i njegovoj ljubavi prema srpskom narodu možete pročitati u sutrašnjem izdanju "Srpskog telegrafa".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading