TERZIĆEVA BRUTALNA PORUKA SAMPDORIJI! Direktor Zvezde se oglasio o odlasku Stankovića!

Autor: Republika

Sport

08.04.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan terzić oglasio se posle pisanja italijanskih medija o interesovanju Sampdorije za trenera crveno-belih Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić i Dejan Stanković

Italijanski mediji objavili su danas da je za Dejana Stankovića zainteresovana Sampdorija, koja želi da ga na leto dovede umesto Klaudija Ranijerija.

Međutim, sa Marakane je ekspresno stigao odgovor i to od generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku - istakao je Terzić i dodao da niko u klubu ne razmišlja o eventualnoj promeni na trenerskoj klupi:

- Deki Stanković ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 30.06.2022. i ne razmišljamo o njegovom odlasku iz kluba pre tog roka, a uradićemo sve da ga novim dugoročnim ugovorom zadržimo i nakon toga. Nadamo se da će još dugo predvoditi našu Zvezdu i osvojiti još mnogo trofeja, a nema sumnje da će Deki jednog dana predvoditi najveće evropske klubove - zaključio je Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading