PARTIZAN POKAZAO SOLIDARNOST: Crno-beli pomogli Fudbalskom klubu Staro Gracko!

Autor:

Sport

08.04.2021

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan je, od svog osnivanja do danas, uvek pomagao pojedincima, organizacijama i sportskim klubovima.

RepublikaFoto: FK Partizan
FK Staro Gacko

U duhu solidarnosti, crno-beli su uputili pomoć Fudbalskom klubu Staro Gracko koji okuplja mlade iz celog centralnog dela Kosova i Metohije.

Društveni život Srba se, prema rečima Zorana Ćirkovića, člana Upravnog odbora fudbalskog kluba, odvija na terenu, kao i u zgradi i dvorištu izdvojenog odeljenja osnovne škole "Braća Aksić" iz Lipljana.

Kako bi igrači sa stručnim štabom kluba, izuzetno bitnog za lokalnu zajednicu našeg naroda u ovom delu Kosova i Metohije, mogli nesmetano da nastave trenažne i takmičarske aktivnosti, FK Partizan je uputio finansijsku, ali i pomoć u sportskoj opremi.

Fudbalski klub, prema rečima g. Ćirkovića, predstavlja drugi dom za omladinu iz okolnih sela u kom treniraju mladi i deca iz Starog Grackog, ali i iz Gračanice, Donje i Gornje Gušterice, Dobrotina, Livađa, Plemetine i Stanišora.

Nadamo se da ćemo, kada to prilike budu dozvoljavale, moći da ugostimo naše prijatelje iz FK Staro Gracko i zajedno se radujemo i slavimo sportski duh i zajedništvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading