LEGENDA ZVEZDE BRUTALNO ISKRENA POSLE MEČA NA MARAKANI: Zar se ovo se zove derbi, MENJAJTE IME?!

Autor:

Sport

08.04.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je slavila u 164. "večitom derbiju" protiv Partizana, a mišnjenja sportskih stručnjaka posle meča na "Marakani" su oprečna.

RepublikaFoto: Starsport
164. večiti derbi

Crveno-beli su trijumfovali posle jedninog pogotka na meču koji je postigao Mirko Ivanić, a na terenu je bilo dosta varnica, što između trenera, što među igračima...

Tako je kondicioni trener "orlova" Japanac Kacuhito Kinoši za "Žurnal" rekao da je utakmica bila "veoma atraktivna", Bratislav Živković iz Piksijevog stručnog štaba je poručio da "igra nije bila lepa", a direktor reprezentacije Stevan Stojanović dodao je da "derbi nije opravdao očekivanja".

Najviše kritika "večitima" uputio je čuveni Stanislav Karasi, bivši fudbaler Crvene zvezde, kao i trener mnogobrojnih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Karasi nezadovoljan prikazanim na "Marakani"

- Ne mogu da verujem da je ovo derbi! Šta da kažem sem da mora nešto da se menja. Ne znam šta, igrači, treneri ili da se menja naziv derbija- rekao je razočarani Karasi.

- Drugo poluvreme je bilo nešto bolje. Zvezda je dala gol koji je zaslužila u tom periodu. Sve ostalo... Neka razmisle drugi šta treba uraditi- zaključio je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
steva

08.04.2021 18:48

Kazite mi gospodine Karasi koji i kada odigrani veciti derbi je prikazao dobar fudbal !? To je skoro uve bila nepostedna borba, i samo borba, pa i mnogo prljavstina, a vi sad pronasli toplu vodu. najlakse je kritikovati, pomognite .