Ima nekog i iznad Zlatana: GRANKVIST NAJBOLJI FUDBALER ŠVEDSKE

Autor:

Sport

21.11.2017

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle punih 10 godina sjajni špic Zlatan Ibrahimović nije poneo priznanje za najboljeg fudbalera Švedske. Andreas Grankvist je postao laureat države i time stavio tačku na dominaciju fudbalera Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grankvist preuzeo priznanje od Ibrahimovića

Godinama unazad nije bilo dileme ko će u Švedskoj poneti titulu najboljeg igrača godine. Ali, povreda u aprilu delimično je razlog što Ibrahimović više nije na tronu, veći deo godine bio je van terena,  tek se prethodnog vikenda vratio na teren posle višemesečne pauze.

Kapiten Švedske i štoper ruskog Krasnodara ovoga puta postao je najbolji igrač države, nakon sjajnih partija, pre svega u reprezentativnom dresu. Podsetimo, Šveđani su napravili pravi podvig prolaskom na Mundijal, nakon što su izbacili selekciju Italije u baražu za SP.

Jedan od najzapaženijih igrača u tom velikom rezultatu bio je, prema ocenama svih u Švedskoj, upravo sjajni štoper švedske selekcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading