(VIDEO) VELIKA BURA PRED VEČITI DERBI: Delije objavile SNIMAK, optužuju Partizan da su ga sudije POGURALE u brojnim mečevima!

Autor:

Sport

06.04.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde doveli su atmosferu do usijanja pred 164. večiti derbi.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Zdjelara i Bena na 163. večitom derbiju u Humskoj 1

Delije su napravile kompilaciju, po njihovom mišljenu, spornih momenata na utakmicama u kojima smatraju da je Partizan poguran do pobede od strane arbitara.

Potezi sudija, za koje navijači kluba iz Ljutice Bogdana smatraju diskutabilnim i sumnjivim, su na jednom mestu, kao i gde su, kako delije smatraju, crveno-beli oštećeni.

Naravno, navijači Crvene zvezde ovog puta nisu pokazali snimke u kojima je njihov tim, možda, poguran ka pobedi, ali će to sigurno uraditi navijači Partizana od kojih se očekuje reakcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kiklopovo oko

07.04.2021 14:47

Ahaha, zasto imate potrebu za ovim? Objasnite! Sram vas bilo, zaboravili ste prvi deo sezone kad su Partizana vasi cergarski sudijski zreci kasapili i obezbedili vam ovu distancu. Bas ste djubretari kakvi samo vi biti mozete. Javite se posle danasnjeg meca na kojem su takodje napenalili sudiju Terzijanerovog rodjaka iz Lovceca, rodnog sela obojice! Slucajno je bass!?