STOJKOVIĆ POZVAO PIKSIJA NA DERBI I PORUČIO MU: Zvezda i TSC imaju igrače u reprezentaciji, mora i Partizan!

Autor:

Sport

06.04.2021

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman i kapiten Partizana Vladimir Stojković govorio je na konferenciji za medije o predstojećem duelu sa Crvenom zvezdom u 164. večitom derbiju.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Stojković je iskoristio priliku da na večiti derbi pozove selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Pozvao bih selektora da dodje i pogleda naše igrače, mmislim da imamo i mi par dobrih igrača koji zaslužuju da budu na spisku, bar kada je širi u pitanju. Ima igrača koji mogu da pomognu reprezentaciji. Ima igrača iz Zvezde i TSC-a u reprezentaciji, a smatram da ima i Partizana koji pripadaju na tom širem spisku - rekao je Stojković novinarima.

O samom meču Stojković je imao šta da kaže.

- U lepom smo 'modu', dobili smo mnogo utakmica. Nemamo šta da izgubimo, treba da bez pritiska igramo sa jednom od najboljih ekipa kod nas u ligi. Ako ne pobedimo, ostaće matematičke šanse za titulu, ali će biti veoma teško. Sledi nam ozbiljna utakmica, da vidimo gde smo i koliko možemo pod ovakvim okolnostima.

RepublikaFoto: Starsport

Golman crno-belih, koji je nekada branio za Zvezdu, naveo je da će mu nedostajati publika na stadionu, upitan da li će mu više odgovarati to što će se utakmica igrati bez navijača.

- Na prošlih šest utakmica sam primio jedan gol iz penala, dok je bilo navijača i sve funkcionisalo kako treba, ne vidim zašto bi to bio plus za mene. Svakako bih voleo da je pun stadion, ne samo zbog sebe, već derbija i ljubitelja fudbala - naveo je Stojković.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, Vladimir Stojković je istakao da je to "dobra ekipa sa mnogo dobrih igrača" i da ne može nekog posebno da izdvoji.

Golman Partizana nije želeo da govori o učinku na prethodnim derbijima, već da mu je najbitnije da ne primi gol, njegova ekipa postigne i pobedi.

Utakmica izmedju fudbalera Crvene zvezde i Partizana igraće se sutra od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading