LJUBIMAC DELIJA ŽELI NAZAD NA MARAKANU: Pitaću Terzića da me vrati u Zvezdu!

Autor:

Sport

06.04.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski fudbaler Luis Ibranjez za hrvatske medije govorio je o vremenu provedenom u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Stadion Crvene zvezde

Ibanjezu je najdraži trenutak u crveno-belom dresu bila pobeda u večitom derbiju nad Partizanom.

Najdraži momet je kad smo dobili Partizan tamo i kada sam dao gol. A najlošiji osjećaj je bio posle poraza od Ludogoreca. Žao mi je zbog toga jer smo imali sigurnu Evropu ako prođemo Bugare. Toj ekipi i tom stručnom štabu je falila samo Evropa. Bili smo blizu, a posle toga se Zvezda digla i postala redovan učesnik grupne faze. Drago mi je što smo Zvezdu vratili na pravi put - rekao je Ibanjez za Germanijak.

Levi bek ističe da ima veliku želju da se vrati u Crvenu zvezdu.

Uvek bude neka priča. Javljao sam se Terzi (Zvezdan Terzić prim. aut.) i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i pre tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini levi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac. 

RepublikaFoto: Starsport
Luis Ibanjez

Od sledeće sezone pravilo stranaca moglo bi, ipak, da bude ukinuto.

Stvarno?! Ako bude tako, onda moram opet da zovem gospodina Terzića. Znam koliko bi navijači voleli i koliko mi šalju poruke na društvenim mrežama. Hvala bogu, ja sam uvek bio pošten prema dresu i davao sve za klub. Zato me možda i vole. Ja im svima kažem isto: ’Ljudi, nije do mene. Ja bih se vratio juče što se kaže. Nije do mene - zaključio je Ibanjez.

On trenutno nastupa za Zrinjski, a ove sezone odigrao je samo osam mečeva u šampionatu Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading