PIKSI, ŠTA TO UČINI?! Bivši golman reprezentacije OVIM REČIMA o novom selektoru POTRESAO Srbiju!

Autor:

Sport

05.04.2021

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi i sjajan rezultat "orlova" na početku kvalifikacionog ciklusa još uvek je glavna tema u našoj zemlji, a ovoga puta se oglasio Ivica Kralj.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Bivši reprezentativni golman i legenda Partizana Ivica Kralj rekao je u podcastu "B92.net" "Bez faula" da je novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uneo radikalne promene u selekciji "orlova" koje su rezultovale fenomenalnim startom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. 

Naša selekcija je osvojila sedam poena u martovskom ciklusu, što je oduševilo novog funkcionera crno-belih.

- Odavno nije bilo da smo na prvom mestu posle tri kola kvalifikacija. To je lepo videti, da ne kalkulišemo. Piksi je zacrtao devet bodova, ali verujem da smo svi prezadovoljni sa sedam. S obzirom na minus od dva gola koji smo imali sa Portugalom, dobro je. Mentalno se podigla ekipa, jedva čekamo septembar i nastavak - počeo je Kralj, pa dodao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veruje Piksiju - Ivica Kralj

- Mogli smo da pobedimo, ali i da izgubimo od evropskog prvaka. Stojković je doneo promenu posle neuspeha u borbi za plasman na EURO gde se sve svelo na jedan promašeni penal Mitrovića. Usledile su brojne kritike, opravdane, ali se sa Škotima desilo šta se desilo. Licitiralo se oko novog selektora, a na funkciju je došao Piksi, veliko fudbalsko ime, oduvek je bio produžena ruka selektora. Njegovim dolaskom ohrabrio je tim, naročito rečima da obećava prolaz na Mundijal. U sve tri utakmice "orlovi" su pokazali karakter, vratili se iz teških situacija, a za sve je zaslužna atmosfera u timu - dodao je Ivica Kralj.

Podsećanja radi, Srbija kvalifikacije za Svetsko prvenstvo nastavlja u septembru kada u Beograd stiže Luksemburg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading