TOTALNO ODUŠEVLJENJE: Ono što su Pele i Maradona u svetu, to je Piksi kod nas!

Autor:

Sport

05.04.2021

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski štoper Strahinja Pavlović je zadovoljan izdanjem za selekciju Srbije u prva tri meča kvalikafikacija za Svetsko prvenstvo, a mladi fudbaler se posebno osvrnuo na ulogu Dragana Stojkovića Piksija.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Selektor Stojković je pokazao da na štopera Monaka (trenutno na pozajmici u Serkl Brižu) ozbiljno računa u narednom periodu, pošto je odigrao je 270 minuta za orlove u martovskom prozoru kvalifikacija.

- Imao sam neki dobar osećaj i verovao sam da ću dobiti šansu, ali ponosan sam na činjenicu da sam odigrao sva tri meča. Igram standardno u klubu i bez obzira na to što smo pri dnu tabele, ipak je belgijska liga kvalitetna, igram dobre utakmice protiv čvrstih timova. Verujem da me je to preporučilo selektoru - rekao je Pavlović za Informer.

RepublikaFoto: Starsport

Bivši fudbaler Partizana je apostrofirao Piksijev veliki uticaj na igrače i činjenicu da im je za kratko vreme preneo svoj karakter, borbeni duh, kao i pozitivnu energiju.

- Svi smo ubeđeni da nam je mesto u Kataru i da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. U Srbiji kada dobiješ fudbalsku loptu ili počneš da treniraš odmah naučiš ko je Piksi. Ono što su Pele i Maradona u svetu, to je Piksi kod nas. Uvek ti otac ili treneri pomenu Piksija, kakav je igrač bio, šta predstavlja za srpski fudbal - kaže dečko rođen 2001. godine, iste godine kada je legendarni Piksi zvanično završio igračku karijeru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading