MEDIJI GURAJU STOJKOVIĆA, SRBIJA NEĆE U KATAR: Bivši selektor OPLEO po Piksiju i reprezentaciji!

Autor:

Sport

04.04.2021

16:23

Cela Srbija pala je u euforiju posle prva tri meča koja je Dragan Stojković Piksi odradio na klupi naše reprezentacije, ipak Milorad Kosanović ima potpuno suprotno mišljenje.

MEDIJI GURAJU STOJKOVIĆA, SRBIJA NEĆE U KATAR: Bivši selektor OPLEO po Piksiju i reprezentaciji!

Starsport

Komentari (6)

Loading
Realno

04.04.2021 16:38

Veliki fudbalski strucnjak, sa sjajnim rezultatima u ozbiljnim ligama. Koji kredibilitet ima ovaj covek? Pa kako bilo kojo selektor da razvija igru kada se oni skupljaju par dana pred mec, sve reprezentacije imaju slican problem.Ono sto jeste problematicno, a sto ovaj trenerski mag ne spominje, jeste zadnja linija odbrane i saradnja sa zadnjim veznim igracima. Ali ni Portugalci nisu nesto odigrali, ne pobedjuje se vise sa 5:0 tek tako, Kosanovicu

Mito

04.04.2021 17:04

Neznam, šta je ovim trenerima, nekada "velikim igraćima jugoslovenskog i srpskog fudbala i velikim međunarodnim zvezdama", koji se utrkuju da kažu nešto negativno o igri reprezentacije Srbije. Ovo je toliko sramno da mi se gadi, a zašto? Ako ne odemo na SP, govoriće slavodobitno znao sam, a ako odemo, ćutaće kao da ništa nije rećeno. To što posle mnogo godina sterilnog fudbala reprezentacije, bez ideje, zatvorene igre u zastarelim šemama selektora posle Antića, kojima je najveći domet za vreme utakmice bio da zauzmu pozu mislioca, a iza te poze nema ništa ni u glavi ni na terenu, je nešto počelo da se dešava, to nema veze. Treba na sve pljunuti, da narod ne pomisli da naša reprezentacija zna da igra lep fudbal, da daje golove, da pobeđuje i da iz poraza u utakmici ide u pobedu. Sve to treba saseći u korenu kako bi ti mislioci i dalje prodavali maglu. Molim sve te trenerske velićine, da pre nego što progovore o Stojkoviću, pred sebe na papiru napišu sve svoje međunarodne uspehe sa klubom i reprezentacijom, i da se podsete blede igre tih ekipakoje su vodili.

Aco

04.04.2021 22:49

Ima dosta istine ali Piksi je za samo deset dana u rep. napravio super rezultat.Klopu u Liverpulu je trebalo 2 godine da napravi tim.Portugal, Hrvatska igraju 10 godina sa istim igracimaTako ne treba ocekivati nesto nemoguce.

thewitcher76bgd

05.04.2021 07:40

E mojKosanovicu protracao si zivot zagrizen u mrznju prema svim ljudima iz fudbala bas smo se lepog fudbala nagledali dok si bio direktor i trener

ged6

05.04.2021 09:46

E moj kosanoviću (bez K). Svaki igrač i trener koji je gradio karijeru na zapadu ili istoku (van svoje zemlje),dobro zna da bez rezultata ne postoji ni plata. Ako već toliko dugo rade tamo, znači da je to zarađeno rezultatom. Svi vi koji samo kritikujete, mnogo bi korisniji bili da se skupite i razgovorom i iskustvom podržite Piksija da razvije svoju ideju o igri srpskog reprezentativnog tima. Pod uslovom da stvarno volite srpski fudbal, u šta čisto sumnjam posle ovakvih i sličnih tekstova o selektoru i reprezentaciji.

MILOJKO

05.04.2021 13:55

Dovoljno je reći Miša VINJAK.