BIVŠI TRENER ZVEZDE POSLAO PORUKU STANKOVIĆU: U moje vreme to nije bilo, samo tako nastavi!

Autor:

Sport

04.04.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala Robert Prosinečki podsetio se perioda kada je bio trener crveno-belih i prokomentarisao uspehe bivšeg kluba pod palicom Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Kako Robi vidi Crvenu zvezdu u odnosu na period kada je on  bio  trener...

- Dobro! Crvena zvezda je poslednjih godina napravila veliki pomak u svemu, igrali su dva puta grupnu fazu Lige šampiona, prošli grupu Lige Evrope. Imaju kontinuitet u Evropi, a to su velike stvari. Opet su se dobro pozicionirali u Evropi, gde pripadaju. U prvenstvu su prvi, dominiraju. Mnogo dobrih stvari se desilo za razliku od mojih dana, kada su finansije bile najveći problem- rekao je Prosinečki za "Kurir".

On je prokomentarisao učinak Dejana Stankovića u Crvenoj zvezdi...

RepublikaFoto: Starsport

- Zvezda uz Dinamo radi veliki posao za ovaj deo Balkana. Zvezda je bila blizu plasmana u narednu rundu Lige Evrope protiv Milana. Mnogo bolja ekipa na utakmici u Milanu. Tu im je nedostajalo sreće, ali vratiće se to… Stanković radi dobar posao, sviđa mi se kako to izgleda. Ima kvalitetnu ekipu, laganu euforiju i dobro on gura. Samo neka nastavi tako- rekao je Prosinečki.

Prosinečki ne planira uskoro dolazak u Srbiju...

- Sada vrlo teško, zbog ove korone. Bio sam vrlo kratko, pre dva ipo meseca u Beogradu. Nisam mogao mnogo da se zadržavam. Ovde u Hrvatskoj nismo primili vakcinu, to je problem, kad ga rešimo, dolazim!- odgovara uz smeh Prosinečki.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading