Kako ima lepe...oči: NAVIJAČICA IZ IVANJICE BACILA FUDBALERE U DRUGI PLAN!

Sport

21.11.2017

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki kažu da na našim stadionima nema šta da se vidi. E, pa reći ćemo vam da se grdno varate. Možda mečevi domaće Super lige ne obiluju istančanim fudbalskim kvalitetom, ali zato se na tribinama često smeste vrlo lepi primerci ženskog roda. Meč poslednjeg kola srpskog šampionata u Ivanjici između Javora i Partizana upravo nas je uverio u istinitost ovih tvrdnji.

RepublikaFoto: TV Arena sport/Printscreen
Ona je bila glavna zvezda prenosa

Razoružavajući osmeh i duboki dekolte nije mogao proći neprimećeno na utakmici Javora i Partizana u domaćoj Super ligi. Režiser prenosa malo je odlutao van terena zbog, kako su je nazvali brojni ovdašnji mediji, '"Prve dame Superlige". 

Stadion kraj Moravice u Ivanjici, na kom igra Javor, prima 4000 ljudi, a okružen je kućama. Na balkonu jedne od njih smjestila se navijačica zbog koje je kamera televizije  Arena sporta odlutala s terena.

Partizan je slavio rezultatom 2:0, zahvaljujući golovima veziste Marka Jankovića, a čini se da ćemo svi duže pamtiti devojku izraženih atributa, nego igru na razrovanom stadionu Javora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading