SJAJNA UVERTIRA ZA DERBI: Zvezda RAZBILA Napredak pred duel sa Partizanom!

Autor:

Sport

03.04.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Napredak u Kruševcu sa 4:1 u okviru 29. kola Linglong Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Crvene zvezde

Crveno-beli su tako napravili sjajnu uvertiru pred večiti derbi na svom stadionu u sredu 7. aprila.

Šampion Srbije je postigao po dva gola u oba poluvremena, a u strelce su se upisali Katai, Falčineli, Ben i Pavkov, dok je jedini gol za domaće postigao Luka Milunović.

Ovo je bio 19. trijumf u nizu za izabranike Dejana Stankovića u domaćim takmičenjima i tako osigurali barem devet bodova prednosti pred duel sa Partizanom.

Ozbiljne šanse su izostale sve do 21. minuta, kada je Nikolić proigrao Gajića, koji je nakon centaršuta pogodio Sprema te je sudija Šegrt pokazao na belu tačku. Ovo je bila sumnjiva situacija pošto se nakon gledanja snimka ne može tačno odrediti da li je Sprema pogodila lopta u ruku ili u rame. Katai je preuzeo odgovornost i rutinski pogodio.

RepublikaFoto: Starsport

Pogodak Kataija je slomio otpor domaćeg tima, pa Zvezda četiri minuta kasnije dolazi i do 2:0. Ivanić je šutirao sa ogromne distance, Živković je jedva zaustavio taj udarac, da bi nakon odbitka pogodak postigao Dijego Falčineli.

Dejan Stanković je na pauzi u svlačionici ostavio Kataija i Sanoga, na teren je poslao Petrovića i Bena, koji je odmah imao dobar potez.

Proigrao je Ivanića, koji je istrčao sam pred golmana domaćih, ali je nonšalantno šutirao pored gola.

Napredak je na svoju najbolju šansu čekao do 57. minuta, kada je Bačanin uputio udarac sa desetak metara pravo u Borjana.

Delovalo je da se sve smirilo, a onda je u Kruševcu krenula goleada – tri pogotka za pet minuta.

Prvo je Ben pogodio kao Falčineli, nakon odbitke i slobodnog udarca Falka. Brzo su uzvratili domaći, pošto je gol postigao Luka Milunović, nekadašnji igrač crveno-belih.

Na terenu je uskoro bio i Milan Pavkov, kome je za gol bio potreban samo minut. Lepo je šutirao levom nogom i pogodio malu mrežicu golmana Živkovića.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading